• harry

   


  Wat is jouw superkracht als ondernemer?

   

  *De test is gratis en je gegevens zijn veilig
  "Verbluffende test! Klopt feilloos!" reactie Tanja

 • Op-en-Top-Rendement met de 6 ondernemerstypes®!
  (start 11 november 2016)

  Haal (eindelijk) radicaal betere resultaten met je aanbod, marketing en verkoop…door DIE strategieën te gebruiken die goed voelen voor JOU

  In 6 maanden VAN EXPERT naar ONDERNEMER-met-expertstatus ook (juist!) als je jezelf geen verkoper vindt…

  Je bent goed bezig. En toch loop je hier tegenaan:

  • Je wil meer klanten – maar je strategie levert niet de gewenste resultaten op
  • Je werkt je drie slagen in de rondte – maar mist focus en staat jezelf soms in de weg om echt door te breken.
  • Je wéét dat je grote dingen kunt bereiken – als je maar de juiste aanpak hebt...die bij jou past!

  Veel zelfstandige dienstverleners hebben één knagende zorg: hoe realiseer ik het bedrijf dat ik wens – met bijpassende klanten en inkomen – op één manier die bij mij past.

  Je mogelijkheden zijn onbeperkt…als je je eigen ondernemerspad kiest!

  Het begint ermee dat je erkent dat wat jij kan iemand anders niet kan. Of je nu advocaat, copywriter, webdesigner, trainer, organisatieadviseur of loopbaancoach bent: er zijn mensen (klanten!) die jouw expertise – jouw unieke combinatie van talenten, kennis en vaardigheden –  nodig hebben.

  En kijk dan om je heen. Naar die kenniswerkers met een enorm succesvolle onderneming. Die hun expertise zo verpakt hebben dat klanten er direct hun portemonnee voor trekken.

  Maar vooral ook de ondernemers die eigenwijs genoeg zijn om hun eigen pad te kiezen. En de wetten van marketing en verkoop vóór zich te laten werken. Zonder dat deze als keurslijf voelen.

  Stel je dit eens voor: 

  • Je bereikt nog meer mensen (de mensen die jij wil!) met jouw expertise en talenten.
  • Met een winstgevend aanbod dat aansluit bij je karakter en de behoeftes van je klanten.
  • En met eerlijke marketing en verkoop gebaseerd op jouw missie, je persoonlijke verhaal en excellente vaardigheden.

  En het belangrijkste: Je hebt een succesvol bedrijf dat goed voelt aan de binnenkant in plaats van een bedrijf dat er goed uitziet aan de buitenkant!

  Helaas wordt (bijna) niemand als ondernemer geboren.

  Graag steek ik je even een hart onder de riem. Want (bijna) niemand is van nature een succesvolle ondernemer.

  Ik weet zeker dat jij op dit moment een aantal zaken al goed doet. Natuurlijk ben je goed in je vak. Misschien ben je ook wel een kei op social media. Misschien heb je het ene goede idee na het andere. Of misschien voel je een sterke innerlijke drive om je werk te doen, die je klanten erg waarderen.

  Maar het kan zijn dat je daardoor (te) weinig oog hebt voor andere aspecten van je bedrijf. En dan wordt werken in je onderneming een ware worsteling met weinig winst.

  Wat heb je nodig om ondernemer-met-expertstatus te worden…mét het inkomen en de klanten die je wilt?

  Iedere succesvolle ondernemer heeft een team bij zich, en de expert/kenniswerker is slechts een van de teamleden. Als jij een winstgevend kennisbedrijf wilt hebben, moet je de andere teamleden ook een plek geven in je bedrijf.

  Gelukkig hoef je daar niemand van buiten voor aan te nemen – want al die rollen kun jij jezelf eigen maken. Welke dat zijn, vertel ik je zo. Ik wil eerst nog even de magie van het ondernemen wegnemen.

  Want ondernemen is gewoon een vak dat je kunt leren. Jij ook! Er is niks geheimzinnigs aan. Je moet alleen een paar dingen weten en – net zo belangrijk – doen.

  Ondernemen is ook een kwestie van psychologie. Wat je nodig hebt is een flinke dosis zelfkennis & lef – om uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je op dit moment misschien nog eng vindt.

  Het is minstens zo belangrijk om je klant door en door te kennen. Natuurlijk omdat je alleen zo een aanbod creëert dat hij/zij nodig heeft. Maar ook omdat je alleen zo je klant het beste helpt om jouw aanbod te gebruiken – want alleen zo kom je erachter waardoor hij of zij getriggerd wordt en kun jij je klant overhalen je dienst te kopen. Zo coach jij je klant op z’n zoektocht naar oplossingen.

  Laat mij je nu helpen te voelen, denken én presteren als een ware ondernemer, terwijl jij het werk doet waar je goed in bent en waar je zo van houdt.

   


  Stefanie_website1
  Harry doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dat maakt hem een inspirerende persoon om bij in de buurt te zijn. Hij is scherp, snel, eerlijk, doel- en actiegericht en daarnaast ook nog eens sensitief. Een bijzondere combinatie. Als je met Harry in gesprek gaat dan gebeurt er dus wel wat!
  Stefanie Receveur, Impulse coaching & counseling

   

  Voor jou: dé grensverleggende methode voor je eigen succesvolle & lucratieve onderneming

  Speciaal voor jou en andere experts heb ik een groeimodel voor een lucratief kennisbedrijf ontwikkeld.

  Dit groeimodel bestaat uit zes opeenvolgende stappen waarin jij steeds een andere rol hebt en je persoonlijke- en ondernemerskwaliteiten verder ontwikkelt.

  Met dit groeimodel heb jij je hele succesteam compleet. In elke stap leer je relevante technieken en vaardigheden als ondernemer en coach, en besteed je aandacht aan jouw persoonlijke groei. Wanneer je het model doorloopt, creëer je een evenwichtige & duurzame (en pas op, dit kan ook zijn: onstuimige!) groei van je onderneming.

  Ontmoet je succesteam…

   Versie-1-Business LeaderStap 1. Business leader

  In deze eerste stap kies je er bewust voor om de leider van je bedrijf te worden. Dit is de belangrijkste rol van allemaal. Want als business leader stuur je de anderen aan.

  Je maakt een concreet businessplan en gebruikt (bewezen) systemen voor het bereiken van je financiële doelen. Je leert jezelf (nog) beter kennen en ontdekt hoe je kunt omgaan met alle beren die er op je ondernemersweg komen. Hoe je afkomt van uitstelgedrag bijvoorbeeld, of hoe je jouw innerlijke criticus de mond snoert.

  Versie-1-PredikerStap 2. Idealist

  Waarvoor kom jij je bed uit? Wat zijn je dromen en idealen? Je creëert een missie die jou motiveert en waarmee je anderen enorm helpt. Je doet waar je goed in bent en focust je op de klanten met wie je het liefste werkt.

  Ondernemerswaarheid: 80% van je succes is terug te voeren op waarom je het doet, en slechts 20% op hoe je het doet. Daarom is deze stap zo ontzettend belangrijk!

  Versie-1-MarktkoopmanStap 3. Uitvinder

  Nu is het tijd om na te denken over je onweerstaanbare aanbod. Waar hebben je klanten – bewust en onbewust – behoefte aan en met welke stevige belofte verleid jij hen om ’ja’ tegen jou te zeggen? Je leert technieken om jouw expertise stap voor stap om te zetten in een winstgevend aanbod waarmee je verschillende klanten tegelijk helpt en waarmee je grote waarde toevoegt.

  Versie-1-ExpertStap 4. Expert

  Een rol die vertrouwd aanvoelt. Je creëert daadwerkelijk het aanbod waarmee jij je positie als expert verder versterkt. Je gebruikt je specialistische kennis voor het uitwerken van jouw unieke succesmethode en scherpt je visie aan op hoe je klant het beste resultaat bereikt.

  Versie-1-IdealistStap 5. Prediker

  Tijd om de kansel op te stappen met marketing en een verhaal dat resoneert in het hart van je klanten. Je bepaalt hoe je online in contact komt met je klanten: via website, e-zine, weblog, webinars en social media. Je leert hoe je – zelfverzekerd – klanten krijgt via netwerken en het geven van presentaties en workshops, én hoe je anderen voor jou kan laten verkopen.

  Versie-1-MarktkoopmanStap 6. Marktkoopman/vrouw

  Als jij en je klant er klaar voor zijn, is het tijd om je aanbod daadwerkelijk te verkopen. Je leert de nieuwste inzichten over hoe je veel meer uit je verkoopgesprekken haalt. Hoe je echt in contact met je klant komt en hem of haar helpt om de juiste beslissing te nemen. Eventuele weerstanden weet je om te buigen. En je vraagt zonder schroom hogere prijzen dan ooit – waar je klant bovendien gewoon ‘ja’ tegen zegt.

  foto-Christien-uitgeknipt-225x300“Ik meende dat ik al focus had met mijn bedrijf, maar tijdens het werken met Harry bleek het nog veel scherper te kunnen. Het programma van Harry leverde me de nodige energie en daadkracht op. Door veel specifieker te zijn in mijn aanbod en het ontwikkelen van mijn innerlijke ‘business leader’, lukt het me nu beter opdrachten te krijgen. Daarnaast heeft het leren en oefenen van verkoopgesprekken enorm geholpen … dit doet Harry als de beste. En misschien wel het belangrijkst: door het volgen van zijn programma ben en voel ik me nu een echte ondernemer.”
  – Christien Miedema, Zero Training & Coaching

  Op-en-Top-Ondernemen met de 6 ondernemershoeden®! is een groepsprogramma dat je stapsgewijs door deze methode begeleidt. Je ontwikkelt je vaardigheden als ondernemer en leert jezelf én je klanten beter kennen zodat je hun een onweerstaanbaar en zeer persoonlijk aanbod kunt bieden en op je eigen voorwaarden kunt werken. Hierdoor bereik je veel meer mensen met jouw specialisme dan je nu tot nu toe doet.

  En het belangrijkste: klanten komen naar JOU toe en zeggen JA tegen je aanbod

  Het programma duurt 6 maanden en bestaat o.m. uit trainingsdagen, vraag en antwoordsessies, en een Facebook Groep. Na afloop van het programma heb jij een concreet aanbod voor je klanten ontwikkeld. Bijvoorbeeld een groepstraining, individueel begeleidingstraject of een serie online webinars, net wat jouw klanten nodig hebben. En al tijdens de loop van het programma ga je je (verbeterde) aanbod lanceren en verkopen (want de marktkoopman/vrouw is altijd aan het werk).

   

  Buurke2

  Ik had het heel druk met werk dat me weinig plezier en rendement opleverde. Dankzij jou richt ik me nu op klanten en oplossingen waar ik veel plezier en inkomsten uit haal. Tevens leveren de lastigere dossiers me nu veel meer op, omdat ik de tarieven flink heb kunnen verhogen. Voorheen was ik ruim 25% van de tijd bezig met de verkeerde dingen. Die tijd besteed ik nu aan marketing en advisering binnen mijn nieuwe niche (ondernemersrecht). Nu heb ik nog steeds veel – of zelfs meer – werk, maar ik doe het met meer plezier en het geeft me meer omzet …
  – Rob Buurke, Amstelhoorn Notarissen

   

  De ware ondernemer onderscheidt zich door het boeken van geweldige resultaten

  Boven alles richt het programma “Op-en-Top-Ondernemen met de 6 ondernemershoeden®!” zich op het bereiken van geweldige resultaten, zoals een ware ondernemer betaamt:

  • Je hebt een verdienmodel dat aansluit bij jouw persoonlijkheid, je ideale klant en je inkomensbehoeften.
  • Je kent je zwakke plekken en beschikt over strategieën tegen bijvoorbeeld terugval en uitstelgedrag.
  • Je klanten krijgen de allerbeste versie van jou – dit geeft je een enorme aantrekkingskracht
  • Je hebt alle hoofdaspecten van je bedrijf onder de knie, inclusief marketing en verkoop!
  • Je bent enorm zichtbaar en klanten zeggen JA tegen jou en je aanbod!

  En heb ik zelfvertrouwen al genoemd?

  Het mooiste is om te zien dat mijn klanten blaken van zelfvertrouwen wanneer ze eenmaal resoluut de juiste keuzes maken en durven te vragen wat ze waard zijn.
  De belangrijkste reactie die ik krijg van vrijwel elke deelnemer?
  “Ik voel me nu echt ondernemer en leider van mijn bedrijf. En ik doe het op mijn eigen manier!”

  Louise Duif1Ik ben enorm druk en mijn werk vereist ook veel fysieke inspanning. Ik was dag en nacht bezig om mijn klanten te helpen en voldoende geld te verdienen. Om dit beroep vol te houden moet ik minder werken en toch minstens hetzelfde inkomen verdienen. Jij bood me een visie en inzichten om dit mogelijk te maken. Ik bied nu completere lange termijn pakketten waardoor ik meer aandacht aan mijn klanten kan besteden. Doordat ik meer waarde bied kan ik ook veel hogere prijzen vragen! Naast hogere inkomsten heeft dit mij direct meer rust gegeven waardoor ik mijn werk weer als passie beleef. (Louise Duif, Project in Motion)

   

  Wat krijg je als je meedoet aan Op-en-Top-Ondernemen met de 6 ondernemershoeden®!?

  Per maand staat één teamrol centraal. Je gaat je volledig verdiepen in dit aspect van je bedrijf. Je gaat je eigen successtijl per rol ontdekken, blokkades doorbreken en elke rol inzetten in je hele bedrijf. 

  Je maakt gedurende het gehele traject de vertaling naar je marketing en verkoop. De verdieping die je hiermee krijgt is echt uniek. De resultaten die dit alleen al oplevert zullen je verrassen!

  Je krijgt het volgende:

  Deelname aan 6 maandelijkse trainingen die ieder gericht zijn op het ontwikkelen van één van de 6 ‘teamrollen’. (alle trainingen zijn inclusief koffie, thee en lunches)

  Tussen de trainingen door ontvang je thuiswerkopdrachten op de praktijk gericht die je groei als ondernemer nog verder verdiepen.

  Besloten Facebook Groep waarin je mij en de andere deelnemers vragen kunt stellen en je elkaar ondersteunt. Dit is wat deelnemers het meest waardevol vinden: sparren met gelijkgestemden.

  Vier tussentijdse Vraag & Antwoord Sessies (online), waarin je al je vragen kunt stellen aan mij en andere deelnemers.

  Ook ontvang je praktische checklijsten, werkboeken en templates met stap voor stap technieken voor marketing, verkoop en persoonlijke groei.

  De trainingsdata te Rotterdam zijn als volgt: 11 november 2016 / 9 december 2016 / 20 januari 2017 / 17 februari 2017 / 31 maart 2017 / 12 mei 2017

  Harry’s eigen verhaal als ondernemer-met-expertstatus


  DSC02272-1024x680
  Nadat ik – na jaren keihard werken aan mijn marketing en business – in een dip belandde is mijn filosofie radicaal veranderd: Ondernemen moet boven alles LEUK zijn. Ik heb geleerd dat je eerst moet inzien wie je diep van binnen bent. En daarna ‘moet’ je uitvinden hoe je op natuurlijke wijze resultaten kan boeken. De methode van de 6 ondernemershoeden® helpt daarbij. Keer op keer. En ik laat niet los tot je het resultaat hebt dat je wil. Ik ben op zoek gegaan naar manieren om volledig een bedrijf te bouwen rondom wie ik ben. Wat ik op mijn zoektocht heb geleerd heb ik gecombineerd in mijn methode van de 6 ondernemershoeden®. Met dit model kan jij je bedrijf precies geven het nodig heeft. En aan de hand van jouw dominante ondernemerstype en uitgebreide ondernemersprofiel zie je hoe je dat volledig authentiek kan realiseren. Maar dat is niet het enige waarmee ik je kan helpen. Ik kan je leren het model zo te beheersen dat je precies weet waar je bedrijf aandacht nodig heeft en hoe je de juiste actie neemt.

   

  Harry Stoffelen is businesscoach voor zelfstandigen en expert in marketing, ondernemerschap en het bereiken van persoonlijke doorbraken bij zijn klanten. Hij volgt regelmatig intensieve programma’s over online en offline marketing, training en coaching. Ook is hij post-hbo vaktrainer/coach met Hart en Ziel® en NLP Master Coach. Eerder voltooide hij aan de Universiteit Maastricht de studie Bedrijfskunde. Als bedrijfskundig adviseur begeleidde hij multinationals bij ingrijpende organisatieveranderingen en coachte hij managers en ondernemers op leiderschap.

  Zijn doel voor jou is dat je:
  – volledig jezelf kunt zijn
  – meer plezier hebt in je bedrijf
  – en (!) precies de klanten en het inkomen krijgt dat je wilt
  Hij helpt je duidelijkheid te krijgen over wie je bent (als persoon en ondernemer) en wat je anders kunt doen om je resultaten een enorme boost te geven. Hij kijkt naar je aanpak, je bezieling, je blokkades…zelfs naar je relatie met je business. De beste oplossingen zitten namelijk vaak verscholen in een klein hoekje.

  Voor wie is Op-en-Top-Ondernemen met de 6 ondernemershoeden®!?

  Dit programma is bestemd voor zelfstandig dienstverleners en kenniswerkers die willen stoppen met wakker liggen van hun bedrijf, eraan toe zijn om hun expertise in de markt te zetten en bereid zijn om de keuzes te maken die daarvoor nodig zijn.

  Peter Henssen

  Voordat ik werkte met Harry besteedde ik ongeveer 70% van mijn tijd aan het verkeerde. Ik had een breed scala aan diensten en aanbiedingen en was ik een van de velen zonder onderscheidend aanbod en focus. Dankzij Harry heb ik meer focus aangebracht in mijn dienstverlening waardoor ik gerichter kan aanbieden en concreter ben in mijn aanbiedingen. Harry is oprecht in wat hij doet en verkondigt en laat je niet wegkomen met excuses. Met zijn professionele en mensgerichte aanpak houdt hij je een spiegel voor. Nu focus ik me volledig op mijn passie EN combineer ik dat met waar ik goed in ben. Ik bouw nu gerichter en met meer energie mijn bedrijf op en richt me op het beter bedienen van mijn klanten. (Peter Henssen, Peter Henssen Management & Coaching)

   

  Mijn niets-te-verliezen tevredenheidsgarantie

  Als tijdens onze eerste dag samen blijkt dat het programma toch niet aansluit bij wat je ervan verwacht, meld dit dan gelijk aan het einde van de eerste dag. Dan krijg je gewoon je geld terug, minus administratiekosten (397 euro exclusief btw). Daar doe ik niet moeilijk over.

   

  Voor de eerste 2 aanmelders geldt ook nog tijdelijk deze bonus:

  Individuele feedback op je webcopy en blogartikelen (t.w.v. 497 euro). Ik help je 2 maal persoonlijk bij het verbeteren van je webteksten zodat je klanten aantrekt, vasthoudt en tot koop aanzet.

   

  TIJDELIJK: Krijg individuele VIP begeleiding van mij

  Als je niks aan het toeval wil overlaten kan je ook kiezen voor de VIP variant. Hierin krijg je naast de groepsactiviteiten ook nog intensieve persoonlijke begeleiding van mij:

  Een VIP dag. Deze dag is helemaal voor jou. Bepaal zelf wanneer je eraan toe bent: aan het begin van het programma bij het bepalen van je businessplan, of later bij het ontwikkelen van je aanbod. Of wellicht bij het doorbreken van persoonlijk blokkades.

  4 individuele coachsessies via Skype waarin je mijn persoonlijke coaching krijgt op zaken waar jij tegenaan loopt.

  Twee begeleide (skype) intervisiebijeenkomsten met mastermindbuddies om je op koers te houden en feedback te krijgen. Na afloop krijg je de opnames toegestuurd.

  Mijn belofte aan jou

  Ik beloof je dat je in deze 6 maanden alle (6) de kernrollen leert invullen op jouw manier, zodat je volledig jezelf bent in je bedrijf en precies het aanbod, de klanten en het inkomen krijgt dat je wilt.

  Plus, je haalt je investering er gedurende het traject (vaak ruimschoots) uit.

  Dit is je investering

  In het programma laten jij en ik niks aan het toeval over. Ik ben volledig gecommitteerd aan jouw resultaat. 

  Voor deze investering in je persoonlijke en zakelijk groei bedraagt – inclusief de persoonlijke begeleiding – 3497 euro exclusief 21% btw. Het programma is 11 november gestart. Instromen is nog mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

  Betaling in termijnen

  Betaling in termijnen is mogelijk. Hiervoor geld een administratieve toeslag. Neem contact met me op voor de exacte voorwaarden.

  Het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn maximaal 10 deelnemers welkom. Het wordt geen groots groepsgebeuren. Ik wil iedereen mijn persoonlijke aandacht geven en hecht veel waarde aan de onderlinge band tussen de deelnemers. Meld je dus tijdig aan.

  Meedoen? Van harte welkom! We starten 11 november 2016

  Ik zie ernaar uit om samen met jou een bedrijf vorm te geven waarin je met veel meer plezier nog veel betere resultaten gaat boeken.

   

  Misschien heb je nog vragen? Bijvoorbeeld of het programma wel geschikt voor jou is. Of jij er wel iets aan zult hebben. Of misschien wil je gewoon eerst even kennis met mij maken? Hoe het ook zij, laat het me weten. Als je dit formulier invult, neem ik z.s.m. contact met je op.

   

  PS Lees ook dit nog even! 

  Ben jij een geboren ondernemer? Ik niet. En toch heb ik een succesvol bedrijf net als veel andere getalenteerde dienstverleners, van wie sommigen minstens zo bescheiden zijn als jij …

  Weet je alles al? Van ondernemen, je aanbod ontwikkelen en ontwerpen, marketing en verkoop? Ik ben zelf al vele jaren ondernemer, en ik kan je eerlijk zeggen dat ik nog elke dag bij leer.

  Wacht je liever nog even? Mijn eerlijke advies: denk nog ’s goed na. Ga je het straks ook echt doen, of blijf je de beslissing voor je uit schuiven?

  Wil je liever de specialist blijven die niemand kent? Vast niet. Stop met jezelf onnodig klein maken en houden. Je kunt echt alle twee zijn: ondernemer én specialist.

  Of denk je dat je er met een paar simpele aanpassingen ook wel komt? Je leest een paar boeken, volgt wat workshops en verandert wat aan je website – en je bedrijf is een succes? Mijn ervaring is dat je een grondige verandering nodig hebt als jij je dromen wilt bereiken. Vandaar mijn hartelijke uitnodiging om je onder te dompelen in deze leerschool waardoor jij jezelf en je bedrijf enorm laat groeien.

  Vind je de prijs een bezwaar? Denk dan eens even aan wat het je kost om niet mee te doen.

  En denk dan nu even aan wat dit programma je zal opleveren: een aanbod waar klanten om zitten te springen en waarin jouw expertise eindelijk haar welverdiende plek heeft gekregen.

  Jij bent straks een echte ondernemer-met-expertstatus (en met genoeg geld voor je pensioen en een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering)!

  css.php