Workshop: De beste versie van jezelf

Persoonlijk leiderschap met de 6 ondernemershoeden®

Heb je wel eens het idee dat je jouw succes in de weg staat?

Komt dit je bekend voor?

 • Je voelt diep van binnen dat je voor grotere dingen bestemd bent, maar dat komt er nog niet uit
 • Je laat je nog teveel beperken door zogenaamde wetten van marketing en de meningen - of het succes - van anderen
 • Je trekt je eigen beslissingen voortdurend in twijfel, waardoor je nergens voor 100 procent voor gaat
 • Je merkt dat je regelmatig in dezelfde valkuilen stapt en je wilt hier definitief vanaf
 • Je ziet beren op de weg bij het stappen uit je comfort zone; daardoor laat je acties liggen die goed zijn voor je bedrijf
 • Je wil je goed voelen in je bedrijf en de juiste acties nemen, zonder continue (tegen jezelf) te hoeven vechten of worstelen 

Stap in je leiderschap...

Je succes wordt voor een groot deel bepaald door je persoonlijk leiderschap. Hoe meer jij jezelf en je bedrijf ‘de baas’ bent, hoe beter je beslissingen, acties en gevoelens. En resultaten!

Heel veel ondernemers verwarren dit echter met "streng zijn voor jezelf" en "hard werken". Je probeert jezelf te pushen om maar uit je comfort zone te gaan. Met het idee dat je uiteindelijk krijgt waar je naar verlangt.

Maar wie zou voor een baas willen werken die continu met een vergrootglas en een zweep achter je aan zit? Zou je dan lol hebben in je werk of überhaupt iets gedaan krijgen? Ik niet. En ik gok (hoop) jij ook niet.

Hoeveel gaver zou het zijn om op een liefdevolle manier geweldige resultaten te bereiken? Eentje waarin je jezelf de ruimte geeft om volledig jezelf te zijn...

Leid je bedrijf vanuit ontspanning...
...en krijg meer gedaan dan ooit!

Wat voor type ondernemer wil je zijn?

Ik help je graag om weer aan het stuur te komen van jezelf en je bedrijf. Want dat gaat je enorm veel voldoening en kracht geven.

Het eerste dat we doen is bepalen wat voor type ondernemer je wil zijn. Hoe wil jij je bedrijf leiden?

Daarna is het belangrijk dat je persoonlijke leiderschapsvaardigheden ontwikkelt die daar perfect op aansluiten.

De 3 essentiële eigenschappen daarbij zijn:

  1. Je bezieling en intuïtie volgen
  2. Systemen gebruiken om snel actie te ondernemen
  3. Problemen oplossen en zelf-coaching met de 6 ondernemershoeden®

Tijdens de workshop “De beste versie van jezelf" ga je vanuit je diepste IK leiding geven aan je bedrijf. Zodat je doet wat je intuïtie je vertelt en tegelijkertijd een gezond bedrijf opbouwt.

Je gaat leren om:

 • Vanuit je hart en ziel je bedrijf te runnen
 • Jezelf te zijn en jezelf te leren vertrouwen...ook in lastige moment
 • Grip te krijgen op alle aspecten van je bedrijf met de 6 ondernemershoeden®
 • Zonder angst of twijfel door je blokkades heen te breken en in ACTIE komen

Met als resultaat:

 • Een visie voor je bedrijf
 • Een stijl van ondernemer die goed voelt voor jou
 • Vaardigheden waarmee je elke uitdaging aankan
 • Beheersing van het model van de 6 ondernemershoeden® om je bedrijf continu te ontwikkelen
Christien Miedema
Zero Training & Advies

Het samenwerken met Harry leverde me de nodige energie en daadkracht op. Door veel specifieker te zijn in mijn aanbod en het ontwikkelen van mijn innerlijke ‘business leader’, lukt het me nu beter opdrachten te krijgen. En misschien wel het belangrijkst: ik voel me nu een echte ondernemer.

Interesse? Plan een vrijblijvend gesprek!

Of meld je direct aan
De investering bedraagt EUR 397,- ex BTW

We hebben altijd eerst een gratis gesprek om te kijken
wat het beste bij jouw profiel en situatie past

Jorien Koedam Taalkanjer

Harry helpt je om in te zien welke facetten (kernrollen) van je bedrijf je verwaarloost. Hij helpt je die kanten te ontdekken en versterken.
“Ja, maar…” accepteert hij niet.. of eigenlijk helpt hij je om dat zelf niet meer te accepteren. Door het werken met Harry heb ik de beren getemd die ik op mijn pad zag. Ze zijn niet allemaal verdwenen. Maar sommige beren zijn de laan uitgestuurd en anderen hebben hun tanden verloren.
Harry heeft hij me vooral geholpen om in te zien dat ik dat kon, beren temmen. Hij heeft me leren zien waarom ik dat absoluut moest kunnen en met welke beer ik het beste kon beginnen.
Nu heb ik veel meer het gevoel dat er een bedrijf staat. We (ik en mijn business partner) denken veel meer bedrijfsmatig en dat heeft meteen resultaat opgeleverd. Voor het eerst hebben we een workshop goed gevuld!

'Wie' je wil zijn is nog belangrijker dan je 'Grote Waarom'


Waarom kan ik je helpen?

Ik was altijd erg streng voor mezelf. En ik dacht ontzettend veel na over alles, op zoek naar het beste antwoord. Maar dat beste antwoord kwam nooit. En zo kwam ik in een vicieuze cirkel terecht die er toe leidde dat ik het ondernemen op een gegeven moment niet meer leuk vond. Ik besefte dat ik eigenlijk een heel slechte baas was voor mezelf. Omdat ik altijd dacht dat het zo hoorde. En omdat ik diep van binnen weinig vertrouwen in mezelf had.

Ik ben toen op zoek gegaan naar manieren om volledig een bedrijf te bouwen rondom wie ik ben. Wat ik op mijn zoektocht heb geleerd heb ik gecombineerd in mijn methode van de 6 ondernemershoeden.

Met dit model kan jij je bedrijf precies geven het nodig heeft. En aan de hand van jouw dominante ondernemerstype en uitgebreide ondernemersprofiel zie je hoe je dat volledig authentiek kan realiseren.

Maar dat is niet het enige waarmee ik je kan helpen. Ik kan je leren het model zo te beheersen dat je precies weet waar je bedrijf aandacht nodig heeft en hoe je de juiste actie neemt. Ook na deze workshop!

Mijn doel voor jou is dat je:

 • volledig jezelf kunt zijn
 • meer plezier hebt in je bedrijf
 • en (!) precies de klanten en het inkomen krijgt dat je wilt

Ik help je duidelijkheid te krijgen over wie je bent (als persoon en ondernemer) en wat je anders kunt doen om je resultaten een enorme boost te geven. Ik kijk naar je aanpak, je bezieling, je blokkades…zelfs naar je relatie met je business. De beste oplossingen zitten namelijk vaak verscholen in een klein hoekje.

Harry Stoffelen 
Business Coach

Nadat ik - na jaren keihard werken aan mijn marketing en business - in een dip belandde is mijn filosofie radicaal veranderd: Ondernemen moet boven alles LEUK zijn. Ik heb geleerd dat je eerst moet inzien wie je diep van binnen bent. En daarna 'moet' je uitvinden hoe je op natuurlijke wijze resultaten kan boeken. De methode van de 6 ondernemershoeden® helpt daarbij. Keer op keer. En ik laat niet los tot je het resultaat hebt dat je wil.


 • Hoe het werkt
 • Praktische informatie
 • Veelgestelde vragen

"De beste versie van jezelf" start 13 mei 2016

Aantal deelnemers: 6-12 deelnemers
Locatie: Westplein 11 te Rotterdam
Prijs: EUR 397 (exclusief 21% BTW)

Je bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. We werken van 9.30 uur tot 17.00 uur.Inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Heb je een VIP traject of programma bij me gevolgd? Neem dan contact met me op voor de kortingscode. Als bestaande klant krijg je van mij namelijk korting op deze workshop.

Interesse? Plan een vrijblijvend gesprek!

Of meld je direct aan
De investering bedraagt EUR 397,- ex BTW

We hebben altijd eerst een gratis gesprek om te kijken
wat het beste bij jouw profiel en situatie past

css.php