Workshop: Marketing met stijl

Word zichtbaar zonder jezelf in nare bochten te wringen

Heb je het gevoel dat jouw huidige marketing niet bij jou past?

Komt dit je bekend voor?

 • Je neemt actie om klanten te krijgen (zoals bloggen, netwerken, social media, webinars, presentaties), maar het levert je te weinig op
 • Je weet niet precies waar dat aan ligt: Past het niet bij je doelgroep? Doe je de techniek verkeerd? Zet je misschien te weinig door?
 • Sommige marketing acties stel je uit...ze voelen meer als een moetje  (bijvoorbeeld omdat experts zeggen dat het zo hoort)
 • Naar buiten gaan en jezelf laten zien vind je soms nog spannend...
 • Je hebt het gevoel dat je echte IK nog niet tot uiting komt in je marketing

Marketing is héél persoonlijk…

Met marketing zet je de eerste stappen naar buiten met je nieuwe aanbod. Dit is het moment waarop je reacties kunt ontvangen...leuk of minder leuk. Je moet dan sterk in je schoenen staan om te kunnen beoordelen welke reacties je serieus moet nemen en welke niet.

Het goede nieuws is: de basis heb je al gelegd. Je hebt met hart en ziel een aanbod ontwikkeld waar je volledig achter staat. Als je dat nog onder de loep wil nemen...kijk dan ook eens naar de workshop "Een aanbod met persoonlijkheid."

Met je marketing ga je dus echt naar buiten. De valkuil is om nu je 'verkopershoed' op te zetten. Daar kijken mensen dwars doorheen en het schrikt enorm af. Je marketing moet zo authentiek voelen dat je het niet ervaart als 'klanten binnenhalen'. Je gaat vooral geven en op een onbedreigende manier klanten kennis met jou en je unieke gaven kennis laten maken.

En dan komen de klanten als een magneet naar je toe...gewoon omdat je jezelf bent en omdat je een geweldige oplossing voor ze hebt

Wil je marketing die past bij jouw profiel, zodat het aantrekken van klanten leuk en voorspelbaar wordt?

Ik wil je helpen om marketing (weer) leuk te maken...

Zodra je marketing gaat 'bedenken' gaat het eigenlijk al mis. De eerste stap is daarom om goed naar je eigen profiel te kijken en dan te bepalen wat voor marketing past bij jou én bij je ideale klant.

Pas daarna ga je kijken naar welke marketing technieken daar het beste op aansluiten.

Zo laat je de technieken voor je werken. In plaats van dat ze je in een keurslijf duwen.

Tijdens de workshop “Marketing met stijl” laat je alle zogenaamde marketingregels los en ga je met hart en ziel naar buiten. En je laat jezelf meer zien, omdat het niet 'onecht' of eng voelt.

Zo doe je wat past bij jou en bouw je tegelijkertijd een gezond bedrijf op.

Je gaat:

 • Leren waarom bepaalde marketing voor sommige typen ondernemers beter werkt dan voor anderen
 • Je eigen communicatiestijl vinden, waarmee je precies de 'volgers' en ideale klanten krijgt die bij je passen
 • Leren waar je ideale klant op aanhaakt en waarop hij/zij afhaakt
 • Door blokkades van angst heen breken zodat je jezelf (en je klant) weer in het licht plaatst
 • Marketing (weer) leuk maken!

Met als resultaat:

 • Een persoonlijke marketing verhaal waarmee van je volgers echte fans maakt
 • Je marketing toolbox - volledig op maat voor jou  (met technieken en vaardigheden die bij jou passen)
 • Een verrassend eenvoudig marketing pad waarmee je keer op keer klanten aantrekt
 • Een actieplan om alles meteen in werking te stellen
Margit Kiewit Taalkanjer

Je leert DIE technieken vinden en toepassen die bij jou als ondernemer passen. En hij helpt je over de hobbels heen die je onderweg tegenkomt. 

Sinds het werken met Harry hebben we inmiddels 160 inschrijvingen voor een tweetal webinars en 10 inschrijvingen voor een workshop. W hebben focus en een duidelijk overzicht van waar we staan en wat we wanneer gaan doen.

Interesse? Plan een vrijblijvend gesprek!

Of meld je direct aan
De investering bedraagt EUR 397,- ex BTW

We hebben altijd eerst een gratis gesprek om te kijken
of deze workshop bij jouw profiel en situatie past

Doe aan marketing die goed voelt aan de binnenkant; dat straalt je  bedrijf uit aan de buitenkant


Waarom kan ik je helpen?

Ik heb al veel ondernemers mogen helpen om door hun marketing blokkades heen te breken. Mijn missie is om jou te helpen zichtbaar te worden met je persoonlijke missie en unieke kwaliteiten. Want jij verdient het om gezien te worden en er zijn veel klanten die jou nodig hebben.

Zoals in al mijn workshops is de basis mijn methode van de 6 ondernemershoeden®. Hierin heb ik de geweldige inzichten verwerkt die ik heb opgedaan in mijn persoonlijke zoektocht naar authentiek ondernemerschap en persoonlijke marketing.

Met het model van de 6 ondernemershoeden® kan jij bepalen wat je bedrijf echt nodig heeft. En aan de hand van jouw dominante ondernemerstype en uitgebreide ondernemersprofiel zie je hoe je dat volledig authentiek kan realiseren.

Maar dat is niet het enige waarmee ik je kan helpen. Daarnaast heb ik geleerd dat tijdens mijn workshops deelnemers contact maken met een diepere laag in zichzelf.

Mijn doel voor jou is dat je:

 • volledig jezelf kunt zijn
 • meer plezier hebt in je bedrijf
 • en (!) precies de klanten en het inkomen krijgt dat je wilt

Ik help je duidelijkheid te krijgen over wie je bent (als persoon en ondernemer) en wat je anders kunt doen om je resultaten een enorme boost te geven. Ik kijk naar je aanpak, je bezieling, je blokkades…zelfs naar je relatie met je business. De beste oplossingen zitten namelijk vaak verscholen in een klein hoekje.

Harry Stoffelen 
Business Coach

Nadat ik - na jaren keihard werken aan mijn marketing en business - in een dip belandde is mijn filosofie radicaal veranderd: Ondernemen moet boven alles LEUK zijn. Ik heb geleerd dat je eerst moet inzien wie je diep van binnen bent. En daarna 'moet' je uitvinden hoe je op natuurlijke wijze resultaten kan boeken. De methode van de 6 ondernemershoeden® helpt daarbij. Keer op keer. En ik laat niet los tot je het resultaat hebt dat je wil.


 • Hoe het werkt
 • Praktische informatie
 • Veelgestelde vragen

Marketing met stijl Start 11 maart 2015 

Aantal deelnemers: 6-12 deelnemers
Locatie: Westplein 11 te Rotterdam
Prijs: EUR 397 (exclusief 21% BTW)

Je bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. We werken van 9.30 uur tot 17.00 uur.Inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.Heb je een VIP traject of programma bij me gevolgd? Neem dan contact met me op voor de kortingscode. Als bestaande klant krijg je van mij namelijk korting op deze workshop.

Interesse? Plan een vrijblijvend gesprek!

Of meld je direct aan
De investering bedraagt EUR 397,- ex BTW

We hebben altijd eerst een gratis gesprek om te kijken
of deze workshop bij jouw profiel en situatie past

css.php