Workshop: Een aanbod met persoonlijkheid...    Out-of-the-box en vanuit-het-hart

Zelfonderzoek en creativiteit als sleutel voor het vinden van JOUW gat in de markt

Heb je het idee dat je aanbod het NÉT niet is?

Komt dit je bekend voor?

 • Je weet (ongeveer) welk grote probleem je voor je ideale klant wilt oplossen, maar het lukt je nog niet dit in een authentiek aanbod om te zetten
 • Je ervaart continue onzekerheid: Wat als de klant dit niet wilt? Is dit niet al bedacht door iemand anders? Past dit wel bij mij? Zie ik iets over het hoofd?
 • Je probeert je aanbod teveel vanuit je hoofd te bedenken; daardoor ontbreekt het gevoel en het diepere vertrouwen
 • Je bent nieuwsgierig hoe je een aanbod kan creëren dat volledig bij jou past

Zo hoeft het niet te zijn…

Vaak zien we anderen en denken dat zij al het perfecte aanbod hebben bedacht. Of dat we nooit kunnen bereiken wat zij doen.

Een valkuil kan zijn om dan precies hetzelfde te gaan doen. Of om op te geven en op zoek te gaan naar iets totaal anders.

Maar de vergelijking met anderen gaat je niet gelukkig maken. Ik heb zelf geleerd dat alleen een aanbod dat van binnenuit komt je echt voldoening geeft.

En het geeft je een sterkere band met je klanten dan ooit tevoren.​ En een mooie 'bijkomstigheid': je verkoopt ook zovéél makkelijker.

Wil je een aanbod dat intuïtief goed voelt en waar je ideale klant met liefde in investeert?

Ik wil je helpen om een magnetisch aanbod te bedenken...dat volledig authentiek is

JIJ bepaalt hoe je leven eruit ziet. Klopt toch?                                                       Waarom zou je dan niet zelf mogen beslissen hoe je aanbod eruit ziet? Je meest persoonlijke stukje van je bedrijf...waarin je alles stopt van wie je bent?

Omdat het tegen de zogenaamde marketing wetten is?                                                     Omdat je bang bent om klanten te verliezen?
Dat zijn de grootste mythes die veel van mijn klanten (en mijzelf) voorheen afhield van plezier en succes in hun bedrijf.

Toen ze dit alles loslieten kwam de weg vrij voor succes. Niet omdat ze tegen wetten aantrapten, maar omdat ze nu de wetten vóór zich laten werken. Zodat ze kunnen doen wat ze diep van binnen willen.

Tijdens de workshop “Een aanbod met persoonlijkheid" laat je alle zogenaamde beperkingen los en ga je met hart en ziel een aanbod creëren dat klopt...voor jou én voor je ideale klant!

Want op die manier hoef je geen concurrentie te ervaren. 

Je gaat een aanbod maken dat:

 • Het hart van je klant raakt...voor minder doen we het niet 😉
 • Je kwaliteiten, expertise en sterkste drijfveren verenigt
 • Volledig past bij je persoonlijkheid
 • Je aanzet tot laserscherpe focus en enorme ACTIE

Met als resultaat:

 • Een aanbod waar je persoonlijkheid vanaf spat
 • Een wervende tekst waarmee je elke klant die voor jou bestemd is aan je bindt
 • Een plan om je aanbod in detail uit te werken en te vermarkten
Louise Duif Louise! Personal training

Naast hogere inkomsten heb ik nu meer rust, waardoor ik mijn passie weer beleef. Ik ben enorm druk en mijn werk vereist ook veel fysieke inspanning. Ik was dag en nacht bezig om mijn klanten te helpen en voldoende geld te verdienen. Om dit beroep vol te houden moet ik minder werken en toch minstens hetzelfde inkomen verdienen. Jij bood me een visie en inzichten om dit mogelijk te maken. Ik bied nu completere lange termijn pakketten waardoor ik meer aandacht aan mijn klanten kan besteden. Doordat ik meer waarde bied kan ik ook veel hogere prijzen vragen! Naast hogere inkomsten heeft dit mij direct meer rust gegeven waardoor ik mijn werk weer als passie beleef.

Interesse? Plan een vrijblijvend gesprek!

Of meld je direct aan
De investering bedraagt EUR 397,- ex BTW

We hebben altijd eerst een gratis gesprek om te kijken
wat het best bij jouw profiel en situatie past

Jouw ideale klant verdient het beste van jou dus maak een aanbod waarbinnen jij optimaal uit de verf komt


Waarom kan ik je helpen?

Ik heb altijd enorm veel ideeën gehad. Maar toch heb ik een tijd geworsteld met het vinden van een aanbod waar ik echt in geloofde. Ik liet me teveel leiden door succesverhalen van anderen. En ik zat continu in mijn hoofd. De marketing trucs voelden daarbij vooral als keurslijf. Dat leidde uiteindelijk tot verlamming en teruglopen van inkomsten.

Ik ben toen op zoek gegaan naar manieren om volledig een bedrijf te bouwen rondom wie ik ben. Want ik wilde alleen nog ondernemen als mijn aanbod én marketing volledig zouden passen bij mijn persoon. Wat ik op mijn zoektocht heb geleerd (van anderen en mijn eigen ervaringen) heb ik gecombineerd in mijn methode van de 6 ondernemershoeden.

Met dit model kan jij bepalen wat je bedrijf én je aanbod echt nodig heeft. En aan de hand van jouw dominante ondernemerstype en uitgebreide ondernemersprofiel zie je hoe je dat volledig authentiek kan realiseren.

Maar dat is niet het enige waarmee ik je kan helpen. Daarnaast heb ik geleerd dat tijdens mijn workshops deelnemers contact maken met een diepere laag in zichzelf.

Mijn doel is dat je:

 • volledig jezelf kunt zijn
 • meer plezier hebt in je bedrijf
 • en (!) precies de klanten en het inkomen krijgt dat je wilt

Ik help je duidelijkheid te krijgen over wie je bent (als persoon en ondernemer) en wat je anders kunt doen om je resultaten een enorme boost te geven. Ik kijk naar je aanpak, je bezieling, je blokkades…zelfs naar je relatie met je business. De beste oplossingen zitten namelijk vaak verscholen in een klein hoekje.

Harry Stoffelen 
Business Coach

Nadat ik - na jaren keihard werken aan mijn marketing en business - in een dip belandde is mijn filosofie radicaal veranderd: Ondernemen moet boven alles LEUK zijn. Ik heb geleerd dat je eerst moet inzien wie je diep van binnen bent. En daarna 'moet' je uitvinden hoe je op natuurlijke wijze resultaten kan boeken. De methode van de 6 ondernemershoeden® helpt daarbij. Keer op keer. En ik laat niet los tot je het resultaat hebt dat je wil.


 • Hoe het werkt
 • Praktische informatie
 • Veelgestelde vragen

"Een aanbod met persoonlijkheid" Start 8 juli 2016

Aantal deelnemers: 6-12 deelnemers
Locatie: Westplein 11 te Rotterdam
Prijs voor vroege aanmelders: EUR 397 (exclusief 21% BTW)

Je bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. We werken van 9.30 uur tot 17.00 uur.Inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Heb je een VIP traject of programma bij me gevolgd? Neem dan contact met me op voor de kortingscode. Als bestaande klant krijg je van mij namelijk korting op deze workshop.

Interesse? Plan een vrijblijvend gesprek!

Of meld je direct aan
De investering bedraagt EUR 397,- ex BTW

We hebben altijd eerst een gratis gesprek om te kijken
wat het best bij jouw profiel en situatie past

css.php