• harry

   


  Wat is jouw superkracht als ondernemer?

   

  *De test is gratis en je gegevens zijn veilig
  "Verbluffende test! Klopt feilloos!" reactie Tanja

 • Margit Kiewit

  Je leert geen trucs, maar wordt een betere ondernemer. De coaching van Harry gaat verder dan: “doe nou maar wat ik je zeg, dan komt het goed”. Je leert DIE technieken vinden en toepassen die bij jou als ondernemer passen. En hij helpt je over de hobbels heen die je onderweg tegenkomt. Harry laat je zien dat je meerdere kanten in jezelf moet ontwikkelen om een goede ondernemer te zijn. Doordat hij je daarin uitdaagt merk je dat je dat ook best kunt. Hij leerde mij vertrouwen op mezelf, dingen te benoemen en focus te creëren.

  Zo heb ik ook de eerste stap gezet om mensen te bellen. En ik merk dat ik het zelfs leuk begin te vinden. We hadden voorheen te weinig klanten en te weinig focus. Ook hadden we geen idee waar we financieel stonden en waar we naar toe wilden.

  Sinds het werken met Harry hebben we inmiddels 160 inschrijvingen voor een tweetal webinars en 10 inschrijvingen voor een workshop. Onze communicatie is duidelijker geworden. Ook hebben we focus en een duidelijk overzicht van waar we staan en wat we wanneer gaan doen.  Jouw reactie op Margit Kiewit

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  css.php