• harry

   


  Wat is jouw superkracht als ondernemer?

   

  *De test is gratis en je gegevens zijn veilig
  "Verbluffende test! Klopt feilloos!" reactie Tanja

 • Over mij

  Ik kijk ernaar uit je beter te leren kennen. Maar tot die tijd zal ik je vertellen wat mij drijft…en wat mijn invulling is van succes.

  De grootste drijfveer binnen mijn bedrijf is:
  Jou helpen! En wel om alle aspecten van je aanbod en je bedrijf in te vullen op JOUW manier, zodat je precies: 
  …De klanten krijgt die je wilt
  …Met het inkomen dat je wenst
  …Op de manier die helemaal bij jou past

  Ik weet namelijk dat persoonlijke groei en zakelijke groei hand in hand gaan. Ik wil je helpen om een enorme groeistap te maken zodat jij daarna zegt wat veel van mijn klanten al mogen ervaren:

  “Ik ben een volwaardig ondernemer en een krachtig leider van mijn bedrijf. Ik trek klanten aan op mijn manier. Ik weet dat ik echt iets te melden heb en dat ik het grootste verschil maak door heel dicht bij mezelf te blijven. Het is mijn taak naar mezelf toe en mijn klanten om mijn bedrijf een groot succes te maken.”

   

  Hoe kan ik je daarbij helpen?

  Hier komt mijn ‘beste ik’ in vogelvlucht.

  Doortastend.   |   Bevlogen.   |   Empathisch.

  Ja, dat beschrijft wel aardig wie ik ben.

  Uitvinden

  Als jong broekie was ik nieuwsgierig. Ik interesseerde me voor anderen. Hoe zij in het leven stonden en hun inzichten. Maar het allerliefst wilde ik zelf alles uitvinden. Sterker nog; ik wilde écht Uitvinder worden. Of acteur of zanger (en eigenaar van een pannenkoekenrestaurant; vanwege de gezelligheid).

  Stralen

  De uitvinder in mij is er nog steeds; nu gebruik ik mijn talenten om anderen te helpen uitvinden WIE ze zijn en HOE ze daaromheen precies een succesvolle onderneming kunnen creëren. Dat doe ik tijdens contactmomenten of met concepten die ik heb ontwikkeld om ondernemen leuker, makkelijker en persoonlijker te maken.

  Stefanie Receveur, Impulse coaching & counseling

  Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Dat maakt hem een inspirerende persoon om bij in de buurt te zijn. Hij is scherp, snel, eerlijk, doel- en actiegericht en daarnaast ook nog eens sensitief. Een bijzondere combinatie. Als je met Harry in gesprek gaat dan gebeurt er dus wel wat! – Stefanie Receveur, Impulse coaching & counselingLees verder

  Ineens weet je het…

  Zo’n 8 jaar geleden wist ik het ineens…ik ben trainer en coach! En ondernemer! 
  Ik nam ontslag en volgde een intensieve opleiding tot trainer/coach. Ik gooide al mijn kennis en ervaring op een grote stapel en dacht dat ik het daarmee zou redden.

  Toch kwam er toen een nieuwe worsteling: waar haal ik mijn klanten vandaan, voor wie werk ik eigenlijk het liefst en wat is nu precies het centrum van mijn eigen vuur?

  Na een tijd lang opdrachten te doen voor oud klanten besloot ik mijzelf bij te scholen op ondernemersvaardigheden. Ik leerde over business modellen, winstgevende strategieën en universele wetten van succes. En daar viel het kwartje. Ik had alles in handen om mijn eigen succes te maken.

  Worsteling

  De nieuwe manier van ondernemen heeft een tijdje heel goed gewerktMaar ik merkte op een gegeven moment dat ik vooral heel veel aan het denken was. Wat is het ´slimste´ aanbod? Hoe moet ik mijn bedrijf positioneren?

  En ik moest ook heel veel van mezelf…

  • Ga webinars doen.
  • Netwerken.
  • Strategiegesprekken.
  • Social media.
  • Aan je mindset werken.

  Uit je comfort zone

  Ondanks alle goedbedoelde tips, coaching en stappenplannen van experts werd het me teveel en ik belande in een dip.

  “Harry, je denkt teveel”

  Ik hoor mijn moeder het nog zo zeggen was: “Harry, je denkt teveel”. Ze had gelijk gekregen. Ik was mezelf verloren in slimmigheidjes en het klakkeloos volgen van mentoren. (mijn eigen verantwoordelijkheid ;))

  Ik had altijd geleerd dat je met ratio het verste zou komen, maar dat bleek in mijn geval de grootste leugen.Het was tijd om mijn gevoelsmens weer de ruimte te geven.

  En zo begon (alweer;)) mijn ontdekkingspad naar mezelf…

  Ik was altijd al een sucker voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb boeken verslonden, talloze cursussen gevolgd en seminars bijgewoond van de grootste experts. Maar er is ook iets als een persoonlijke groei-val. En ik was er met beide voeten ingedonderd.

  Ik wilde namelijk teveel en te snel. En als het even niet lukte, vond ik dat het zelf moest opknappen. Ik was immers die topcoach toch?

  Softie!

  Gelukkig ben ik de afgelopen jaren softer geworden. Iets minder streng voor mezelf ook. Ik geloof meer in het bereiken van resultaten zonder moeite. Ik doe meer vanuit mijn intuïtie en zie het als mijn missie om die intuïtie ook bij anderen naar boven te halen. Naast het feit dat ik er gelukkiger van ben geworden heeft het me volgens mij ook beter gemaakt in mijn vak.

  De mentale skills en tools die ik in het verleden heb opgedaan neem ik nog wel mee. Want soms helpt die trap onder de spreekwoordelijke kont nog wel degelijk 😉

  Missie

  Mijn persoonlijke missie is om mezelf te zijn in mijn bedrijf en om gelukkig te zijn met mijn gezin en andere geliefden. 
  Mijn missie voor anderen is dat ook zij zichzelf kunnen zijn in hun bedrijf en dat weer kunnen uitstralen naar hun klanten. En dat ze hun dromen en doelen bereiken zonder het gevoel te hebben dat ze moeten worstelen.

  Mijn antenne is continu afgesteld op wat mensen nodig hebben en wat ze energie geeft.

  Succesmomenten

  Ik krijg energie van de mogelijkheden. Van anderen mogelijkheden aanreiken, zodat ze gelukkig en succesvol zijn.

  Ik wil de vlam bij mensen vinden en net zolang poken totdat het vuur wordt. En als er één iemand met vuur is, dan straalt dat uit naar anderen. Ik geloof er niet in dat je iedereen maar op hetzelfde pad kunt laten lopen en dus ga ik op zoek naar ieders individuele vlam.

  Mijn mooiste succesmomenten zijn workshops of coaching sessies waarin ik zie dat iemand alle ballast afgooit en helemaal zichzelf kan zijn. Met kwetsbaarheden en krachten. Want iedereen mag er zijn, precies zoals die is. Ook jij…

  Actie

  Als ik in ieder geval een ding zou willen doorgeven is het dat mensen niet zo lang moeten wachten om over te gaan tot actie. Als je hulp zoekt, elkaar helpt en de juiste mensen om je heen verzamelt gaat alles heel snel. Laat nooit iemand zeggen dat je het niet kunt. Nooit.

  JIJ ook niet!

  Benieuwd naar wat klanten over mij zeggen? Lees hier verder.

   

  css.php